Stroop gaat sluiten

Lieve stroopvrienden,

We hebben verdrietig nieuws. Na 4,5 jaar sluit Stroop haar deuren op de Mathenesserweg. We zijn met veel plezier een huiskamer voor de buurt geweest, maar we hebben ook de conclusie moeten trekken dat er méér nodig is dan culinaire stroopwafels om rendabel te kunnen zijn. De uitbreiding en aanscherping die nodig is, kunnen wij in de huidige organisatievorm helaas niet realiseren. En dan zit er maar één ding op...

WE LEGGEN HET STOKJE NEER. MAAR LIEVER GEVEN WE HEM OVER! 
Buurtbewoners en -ondernemers hebben het initiatief gestart om de huiskamer voor de buurt in stand te houden, met nieuwe partijen en een aangescherpt ‘food' concept. Zij zijn nog op zoek naar partijen die zich bij hen willen aansluiten. Wil je meer weten over dit initiatief en heb je interesse om deel te nemen, dan horen we het graag!

MAAR WAT BETEKENT HET VOOR STROOP? 
Tot 29 oktober kun je genieten van onze stroopwafels, koffie en huiskamer aan de Mathenesserweg. In november is onze ruimte nog te reserveren voor besloten activiteiten. Daarna ruimen we op.

Onze kraam in de Fenix Food Factory blijft open. Daar zullen we blijven experimenteren met vernieuwende stroopwafelconcepten en bijzondere samenwerkingen.

We willen iedereen van harte bedanken voor de waardevolle producten, de mooie samenwerkingen, de inspirerende gesprekken en de energieke activiteiten die Stroop hebben gevormd. We hopen je voor 28 oktober nog een keer te zien op de Mathenesserweg om je mooiste herinneringen aan de plek met ons te delen.

Lieve groeten,
Abboud, Agnes, Anne, Annemieke, Carisa, Caterina, Cassidy, Christine, Donnovan, Frank, Funda, Hélène, Herma, Hetty, Hidde, Irene, Lucien, Marjolein, Michaela, Mirjam, Paul, Rutger, Suzanne, Teun en Zsuzsa.

<< terug